Home

ONLINE LIFESTYLE MENTOR VOOR GEDREVEN 40+ VROUWEN

IN 12 WEKEN EEN "upgrade" VAN JE lifestyle; ONLINE MAAR TOCH PERSOONLIJK.
VOEL JE WEER ENERGIEK, GOED EN FIT IN JE EIGEN LICHAAM

BliteVAL NU AF! KILO’S EN CENTIMETERS!

BLite is een afslankprogramma gebaseerd op een uitgekiend protocol met voedingsadviezen en een supplement in de vorm van druppels. Deze revolutionaire druppels neem je 3x per dag, onder de tong, in.

Het voedingsschema en de druppels zorgen ervoor dat je snel centimes verliest; ZONDER honger!

De druppels nemen het hongergevoel weg en spaart je spiermassa. Op deze manier verlies je dus echt vet en niet alleen vocht en spieren.

Sportvasten

EHF Groep | sportvasten shoot BilthovenDeze 10-daagse methode laat je fitter en energieker voelen en tegelijk val je enkele kilo’s af.
Wil jij ook…….

….. verantwoord enkele kilo’s afvallen?
….. je conditie verbeteren zodat je je kinderen bij kunt houden?
….. je sportprestatie verbeteren?
….. je stofwisseling van suiker- naar vetverbranding brengen?

Dan is Sportvasten een prima start voor de meer ervaren sporter. Een ‘kickstart’ van 10 dagen om de eerste kilo’s er betrekkelijk snel af te werken en dan rustig doorpakken.

Vegan DetoxMet dit 10-daagse detox programma ga je je lichaam effectief ontgiften. Hierdoor krijg je meer energie en een slanker fitter lichaam! Het is geen gewone detox kuur met sapjes of iets dergelijks, maar een detox, ontwikkeld op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Daar is uit gebleken dat je lichaam beter ontgift door veel plantaardig voedsel te eten inclusief een aantal veganistische dagen. Het gevolg is dat je enkele kilo’s afvalt (tot wel 4 kilo in 10 dagen), een versterkte darmflora creëert, meer energie hebt, een fitter gevoel ervaart en een mooiere huid hebt.

Wil jij ook gewoon eens 10 dagen geen vlees en vis eten? Je lichaam helpen nog beter te ontgiften?Doe dan de Vegan Detox.

Life changer

Dit is het meest gekozen traject! Het LIFE CHANGER programma  behandelt de eerste stappen naar stressreductie, slaapverbetering en hoe een andere liftstijl in je leven in te passen.  Kortom een fantastische transformatie van lichaam en geest.Resultaten:
Tot 7 kilo afvallen
Behoud van je spieren
Betere conditie (+14%)
Meer energie
Tot 7 cm minder buikomvang

fit forever

 

Dit is het meest exclusieve programma en is voor mensen die voor de lange termijn gaan. We pakken je stress levels aan, we gaan je slaap optimaliseren, eventueel je voeding aanpassen indien nodig, enkele goede, efficiënte trainingen in je schema opnemen en wat nieuwe gewoontes aanleren. Een levenslange lifestyle verandering!

Resultaten:
Tot 10 kilo afvallen
Strakkere spieren
Betere conditie (+20%)
Mooiere en strakkere huid
Tot 9 cm minder buikomvang

WELKOM
OP DE WEBSITE VAN SPORTXPERT

SportXpert.nl is er voor gedreven, 40+ vrouwen die serieus de stap willen zetten om aan hun lichaam te werken. Niet zomaar een beetje afvallen, nee, SportXpert is er voor vrouwen die ECHT aan de slag willen gaan om er energieker, fitter en ja ook slanker, uit te zien! Om je weer goed en vol vertrouwen te VOELEN!
Je twijfelt niet of je echt met jezelf aan de slag wilt; je hebt die keuze al gemaakt.

Ga je voor het eerst bewust met trainen, voeding of je hormonale issues aan de slag? Of ben je al jaren met ups & downs met je gezondheid bezig?

Het maakt niet uit; het is hoe dan ook logisch voor jou dat je het beste van jezelf wil maken en dat je je daarvoor inzet. Waar je vroeger met gemak uit je comfortzone kwam, daar heb je nu een steuntje in de rug bij nodig.

Want je weet best dat ‘uit je comfortzone komen’ belangrijk is; je weet dat daar “de magic” begint. En hoe je dat gaat doen, daar ga ik je bij helpen.

Onze werkwijze
buik te wijde broek jeans

Verandering

Je bent waarschijnlijk op deze website gekomen omdat je misschien wat wilt afvallen, een betere conditie wilt hebben, opnieuw gelukkig in je eigen lichaam wilt zijn, fitter wilt worden, je hormonen weer in balans wilt krijgen of een combinatie van al deze dingen.

Met andere woorden; Je wilt VERANDERING!

Je wilt, nee, je hebt het NODIG om de controle terug te krijgen. Met mijn persoonlijke, online coaching programma’s kan ik je helpen je in de goede richting te coachen, je gezondheid te upgraden, weer in shape te komen en je energiek en fijn te voelen.

Bij Sportxpert ga je een traject aan van enkele weken tot enkele maanden.
Dat kan rustig en geleidelijk, door elke week wat zaken aan te pakken om je lifestyle te verbeteren. Passend in jouw leven, jouw schema’s, jouw omstandigheden.

Het roer om!

Het kan ook zijn dat je liever dat roer in één keer omgooit. Ook dat is mogelijk bij SportXpert!

Snel dat roer omgooien? Kies dan voor bijvoorbeeld Sportvasten of het Vegan Detox programma.. Dan ben je in 10 dagen direct fitter èn enkele kilo’s lichter!

Ben jij meer een persoon die het wat rustiger aan wil pakken omdat dat het beste past in je huidige omstandigheden, dan gaan we een 12 weken traject en pakken we ook echt diverse ingesleten gewoontes aan. Op die manier maak je een echte ‘lifestyle change’. 

Wil je het roer omgooien, een flinke stap maken en vervolgens rustig doorpakken om de behaalde resultaten echt te behouden, dan doe je de combi van een 10-daagse ‘quick start’ en 10 weken om nieuwe routines en gewoontes te creëren. 

We corrigeren je gewoonten waar nodig en passen ingesleten patronen aan; we veranderen soms zelfs je manier van denken. Alles om vooruitgang te creëren en te behouden.

We zorgen voor een voedingspatroon dat je kunt volgen voor de komende 10 jaar. Dat past in je huidige leven. Hetzelfde geldt voor je en sport- en bewegingsroutine.

We leveren je trainingsschema’s aan in een app. Met oefeningen die je in een sportschool kan doen of thuis. 

Het is aan JOU welke oplossing bij JOU past.
Het ligt ook aan JOUW persoonlijke doel(en).

Maar bovenal zal ik je leiden, je helpen, je elke dag coachen. Zodat je elke dag een beetje beter wordt dan je gisteren was. Laat mij je deprimerende probleem oplossen. Laat mij je helpen die kilo’s te weg te werken, die hormonale problemen aan te pakken, zodat je minder of geen last meer hebt van opvliegers bijvoorbeeld.

Wat ik wil dat je doet, is dat je een beslissing neemt.

Boek dat gesprek in zodat we je leven kunnen veranderen.

Hier een voorbeeld van een trainingsschema.

Wil je alleen die korte 10 dagen oplossing, dan kan dat.
Wil je langdurige resultaten behalen EN behouden, dan kan dat ook.

Stuur een e-mailbericht en maak een vrijblijvende afspraak om dit door te nemen.

SANDRA LOHUIS​

Oprichtster Sportxpert​

Ik ben Sandra en leuk dat je op mijn website bent.

Vele jaren heb ik mijn eigen studio in Heemstede gehad, waar ik voornamelijk vrouwen heb getraind die de voorkeur gaven aan een privé-omgeving in plaats van een drukke sportschool.

Na die jaren was het tijd voor mij om over te schakelen naar een ONLINE LIFESTYLE  bedrijf, maar wel met een PERSOONLIJKE TOUCH. Op deze manier kunnen mijn cliënten trainen waar en wanneer ze willen, maar dankzij mijn ‘persoonlijke benadering’, zorgen we ook voor de “stok achter de deur” die je soms nodig hebt.

Daarom coach ik mijn cliënten in het gebruik van tactische hulpmiddelen om betere gewoonten te creëren – voeding, beweging en routines te creëren en met praktische hulpmiddelen zoals een app voor je voeding en oefeningen.

Maar het echte en serieuze werk wordt gedaan wanneer we verder gaan dan deze zaken. Dus wanneer we kijken naar wat zich afspeelt onder die gewoonten  en dan zullen we begrijpen hoe het is om werkelijk invloed op onze gezondheid te hebben.

We kunnen allemaal slank en fit zijn, vol energie zijn en ons aantrekkelijk en zelfverzekerd voelen. Maar wanneer het een worsteling wordt voor iemand om dit te bereiken of te behouden, dan komt dat omdat we de echte kracht vergeten die we hebben om zelf te bepalen hoe we eruit zien en hoe we ons voelen. Wanneer we dát begrijpen, verdwijnt de strijd en wordt een gezond en fit leven haalbaar voor iedereen.

Als je een ‘kickstart’ nodig hebt naar de gezonde, prachtige en energieke persoon die je wilt zijn, start dan met de 10 daagse programma’s van SportVasten of Vegan Detox. Wanneer je die ‘kickstart’ niet wil of nodig hebt, laten we dan kijken waar je nu staat en waar je heen wilt. Op basis van die uitkomsten creëren we dan een persoonlijk traject speciaal voor jou.

Ik zal je helpen om voort te bouwen op je vaardigheden, gewoonten en rituelen en je een veilige plek te bieden om in contact te komen met andere mensen met dezelfde problemen.

Je gewoonten en overtuigingen aanpassen kost tijd. Verandering duurt soms jaren ….

Ik zal je leiden, je trainen, je coachen.

SportXpert is gebaseerd op het idee om jou elke dag een stap beter te maken.

Het komt er op neer dat ik je gewoon wil helpen en je problemen samen met jou wil oplossen.

Sandra Lohuis

Ervaringen: