Fittergy Sportvasten

WAT IS SPORTVASTEN?

Sportvasten is een unieke trainingsmethode om je lichaam een ‘Switch’ van suiker- naar vetverbranding te laten maken. Door de specifieke combinatie van sporten, sapvasten en het gebruik van bepaalde voedingssupplementen worden je spieren en lever getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker. Het resultaat voel en zie je al binnen 10 dagen. Dit resultaat kan je makkelijk vasthouden.
Sportvasten is dé kickstart naar een gezonde lifestyle!

EHF Groep | sportvasten shoot Bilthoven

WAAROM SPORTVASTEN?

Sportvasten is ideaal voor mensen die hun conditie willen verbeteren, die zich energieker en fitter willen voelen, die hun stofwisseling van suiker- naar vetverbranding willen brengen en die overtollige kilo’s willen kwijt raken.

HOE WERKT SPORTVASTEN?

Veel mensen staan in de suikerverbranding omdat we relatief veel koolhydraten tot ons nemen, met als gevolg dat ons lijf moeizaam vet kan verbranden.

De oplossing hiervoor is om ons lichaam een schaarste prikkel te geven en hierbij ook intensief cardiovasculair te trainen. Op die manier schakelt het lichaam instinctief over naar vetverbranding.

Met behulp van enkele supplementen wordt dit proces optimaal gestimuleerd.  Deze supplementen zorgen ook voor energie, prestatieverbetering, ze voorkomen honger en zorgen voor het behoud van je spieren.

VOOR WIE IS SPORTVASTEN?

Sportvasten is voor een gezond persoon met een goede basisconditie en doorzettingsvermogen.

10 dagen lang ga je elke dag 20-30 minuten sporten in de vorm van cardio training.
Dit kan zijn fietsen, hardlopen, roeien, skeeleren of de crosstrainer.

Ga samen met SportXpert in gesprek, voor het afstemmen van een persoonlijk protocol! Voor een langdurig en blijvend resultaat start je na de kuur met Keep the Switch!

EHF Groep | sportvasten shoot Bilthoven